måndag 28 november 2016

En händelserik vecka

Allt samman började med en riktigt bra träning tillsammans med laget som jag tränar, Funka för livet IF. Träningen gick bra, hela träningen gick ut på att förbereda oss för vår första träningsmatch dagen efter.
Funka för livet IF´s rullstolshandbollslag


Träningsmatchen var mot Växjö HF´s yngre pojkar. De tränar normalt sett efter oss på onsdagarna men denna gången slog vi oss samman för en match. Det blev ett härligt tillfälle för dem att testa på en ny aspekt inom handbollen och en jättebra möjlighet för oss att träna på att spela match eftersom vi aldrig gjort det innan.


Dagen efter träningsmatchen åkte jag och en till spelare från Funka för livet IF ner till Valjeviken i Sölvesborg för träningsläger tillsammans med Team Sweden Rullstolshandboll. Det lägret var det sista innan vi nästa månad samlas för att spela EM, 7-8 december.
Foto: Jonas Gustafsson
Under andra dagen av lägret skulle vi till min hemstad, Karlskrona, för att köra tester för att se hur träningen gått de senaste månaderna. Jag var tidigare inringd till Sveriges Radio Blekinge under morgonen för en intervju om just rullstolshandbollen och hur det går att kombinera med min satsning i friidrotten.( Lyssna på intervjun här:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=6560940 ).

Efter intervjun åkte jag vidare för att ansluta till laget för en dag med tester, tester som visade att jag tillsammans med mina lagkamrater i landslaget tagit ytterligare steg och utvecklat oss fysiskt, det bådar gott inför den kommande Europa-turneringen på hemmaplan i december.
Foto: Jonas Gustafsson
När det sedan var dags för oss att åka därifrån blev jag kontaktad av SVT Blekinge som ville intervjua mig om samma sak som radion.

Dagen efter avslutades lägret något tidigare för min del då jag på kvällen åkte tillsammans med min flickvän till Ölands idrottsgala för att vara prisutdelare. En mycket trevlig tillställning med härlig underhållning och mycket god mat, ett väldigt fint avslut på en händelserik vecka.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar