måndag 8 maj 2017

Mässan i Kalmar

Som de flesta av oss ganska abrupt blev påminda om när väckarklockan började ljuda tidigare denna morgon, så är det åter igen måndag och dags för en ny vecka med nya utmaningar. Det är en lugn morgon på Funka för livets kontor, lite som lugnet efter en storm. Det beror på att vi förra veckan hade vårens stora mässa. Denna gången var vi Kalmar, mer specifikt Kalmar Sportcentrum. Massor av saker att förbereda och ta med från kontoret i Växjö till just Kalmar vilket gjorde att förra veckans jobb stack ut en hel del från det vanliga.


Min uppgift innan och efter mässan var att hjälpa föreningarna och vara ansvarig för aktivitetsytan som vi hade på mässan. Här fick de föreningar som ville chansen att visa upp sin verksamhet och även låta mässans besökare prova på olika aktiviteter. Det var allt från den alltid mycket populära och imponerande uppvisningen av Svenska Service - & Signalhundsförbundet, till innebandy och tennis i rullstol.


Åter tillbaka till idag så har vi en lyckad mässa i Kalmar i bagaget och fortsätter jobba mot nya utmaningar. För mig personligen närmar sig sommarens första tävling med stormsteg. Den 23 maj åker jag och min tränare ner till Schweiz för två tävlingar.

Jag fick också det mycket glädjande beskedet att jag för första gången blivit förhandsuttagen till VM, under förra veckan. Årets VM går på olympiastadion i London i juli så nu är det mycket träning för att vara så bra förberedd som möjligt tills dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar