måndag 26 juni 2017

Full rulle i väntans tider

Förra veckan körde jag till Finland, åkte Finlandsfärjan för första gången och tävlade på Finlands största friidrottstävling. En tävling som siktar på att komma upp i Daimond-League standard vilket gjorde att många av väldens främsta friidrottade var där.

Det var en riktigt härlig känsla att få vara inräknad bland dessa människor man sett på tv så många gånger och faktiskt känna att jag har där att göra. Jag tycker helt klart bäst om de tävlingar där vi i para-friidrotten är inkluderade med friidrotten i stort och jag blev väldigt glad när jag fick höra att vårt internationella förbund går åt samma håll då det i år är första gången IPC´s VM går på samma ställe som IAAF´s.

Tillbaka till tävlingen i Finland. Man kan aldrig va säker på hur vädret ska bli i Finland och denna gången var inget undantag. Prognoserna sa fint väder men det var kallt och regnigt ända tills vi hade tävlat färdigt. Trots vädret var det fullsatt på arenan och riktigt härlig stämning. Tyvärr gjorde jag lite tekniska fel under loppen vilket gjorde att jag fick något sämre resultat än vad jag hade önskat, men det var en riktigt bra och rolig upplevelse.

Som start på denna veckan har jag varit i ett annat nordiskt land nämligen Danmark. Detta för att påbörja bygget av en ny tävlingsrullstol! Det är något jag planerat och testat för under över ett års tid nu. Det har inte varit lätt att hitta de ekonomiska medel som krävs för att kunna göra slag i saken men nu är den äntligen på gång! 
Nu är det bara ett par månader innan jag kan börja köra med nya stolen mot nya mål! Men först är det VM i Juli som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar